Profesionalni logo dizajn.

Nudimo kreativna, originalna i kvalitetna logo rješenja.

Logo mora biti jednostavan i prepoznatljiv. Dizajn logotipa mora u kratkom vremenu ostaviti dojam na korisnika o cjelokupnom brandu.

Vizualni indentitet svake tvrtke započinje sa logom. Zato je bitno dizajnirati i izraditi unikatni logotip kako bi se istaknuli već na prvi pogled.


Logoi su svuda oko nas, oni služe kao brzi i lako prepoznatljivi oblik promocije neke tvrtke ili proizvoda. U današnje digitalno doba, kada je skoro svaka firma dostupna na internetu, potreba za kvalitetnim i unikatnim logo dizajnovima nije nikada bila veća. 

Kod logo dizajna je potrebno vizualno spojiti sve što čini vašu tvrtku ili brand u jednostavnu sliku ili znak. Logo treba ostaviti dojam kod korisnika već na prvi pogled. Većina ljudi vodi ubrzani način života koji ne ostavlja puno vremena za objašnjavanje. Zato je logo savršeni način prezentacije branda, tvrtke ili proizvoda.

Sjetite se samo brandova kao što su Nike ili Apple. Veoma jednostavan logo koji predstavlja kompletnu tvrtku. Dovoljan je jedan pogled i odmah znate o kojem brandu se radi, bez da naziv branda bude igdje napisan. To je mjerilo uspješno odrađenog logotipa

Tako razmišljamo i takvom cilju težimo prilikom svakog logo dizajna.