DIZAJN IZRADA OPTIMIZACIJA ODRŽAVANJE web stranica i CMS sistema!


Izrada internet stranica i CMS sučelja

Pošaljite primjere nekih postojećih web stranica koje vam se sviđaju, kako bi usmjerili naše dizajnere u smjeru vaše savršene buduće stranice. Ako želite, dizajn web stranice možete u potpunosti prepustiti našim dizajnerima.

Tek kada ste u potpunosti zadovoljni dizajnom, krećemo u programiranje.

U izradu web stranice uključujemo najnovije web tehnologije što rezultira modernim, atraktivnim i brzim web stranicama. Uz web stranicu dobijete i administracijsko sučelje u kojemu veoma jednostavno možete upravljati kompletnom internet stranicom te pratiti detaljne statistike svih dijelova web stranice kao što su posjećenost, prodaja i drugo. Objava novog i uređivanje postojećeg sadržaja, uređivanje tekstova, galerije slika, postavljanje videa i ostalo obavlja se u samo par klikova. 

Cijelu web stranicu i CMS administracijski sustav (Content Management System) u potpunosti prilagođavamo vašim željama i sve se programira sa ciljem da se vama omogući što jednostavnije i brže upravljanje web stranicom ili web trgovinom. I web stranica i CMS sustav su fleksibilni i moguće ih je naknadno nadograditi te promijeniti prema vašim željama.

Uz izradu web stranice radimo odmah i SEO marketing za pozicioniranje web stranice na tražilicama. SEO marketing je najbolji i najisplativiji način oglašavanja na internetu. Korisnici koji dođu na vašu stranicu preko tražilica su tu zato što baš vaša stranica ima to što su oni tražili. A da bi se vaša stranica pojavila visoko na tražilicama, potreban je SEO marketing.

Nakon što je web stranica izdizajnirana, isprogramirana i inicijalno pozicionirana u tražilice, potrebno ju je održavati kako bi njezina kvaliteta ostala stalno na jednakom nivou i njezina pozicija u tražilicama ostala ista ili se poboljšala. Odaberite i našu uslugu održavanja web stranica kako biste bili sigurni da ćete stalno ostati jednako atraktivni i konkurentni na webu.

Iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo izrade i održavanja web stranica te mnoge zadovoljne korisnike kojima smo unaprijedili poslovanje

Pogledajte naše izdvojene reference.

Koraci Izrade