Facebook Live od sada ima mogućnost emitiranja isključivo audio sadržaja

Facebook Live od sada ima mogućnost emitiranja isključivo audio sadržaja

Facebook je na svoju Facebook Live uslugu uz video streaming dodao i samo audio opciju kako bi udovoljio ljudima koji ne žele dijeliti video prijenos. Opcija dijeljenja zvuka bez videa dodana je kako bi išla u korist ljudima koji ne žele dijeliti snimku sebe ili trenutno okruženja u kojem se nalaze.

Facebook Live Audio je sada dostupan na iOS i Android platformama, ali uz male razlike. iOS platforme omogućuje slušanje audio emitiranja dok surfate Facebookom, ali ako ugasite aplikaciju, emitiranje prestaje. Kod Android platformi, audio se nastavlja, čak i ako ugasite Facebook aplikaciju, ili zaključate vaš telefon.

Podsjetimo da je jedna od zadnjih dodanih usluga Facebook-ov 360° video, gdje možete gledati video snimke i rotirati kameru oko svoje osi, no ovime je Facebook želio korisnike vratiti u povijest i podsjetiti ih na to koliko je veliko otkriće radio zapravo bio, da se i danas koristi takav način odašiljanja, čak i uz svu tehnologiju koju danas imamo, neki ljudi jednostavno preferiraju samo zvuk.